Formulari de cerca

El Centre de Salut Ramón-García Noblejas Dávila d’Alfarrasí millora la seua eficiència i accessibilitat amb ajuda de la Generalitat.
13/11/2018

Dins de la convocatòria de subvencions dedicades a la intervenció arquitectònica en locals destinats a la prestació d’assistència sanitària per part de la Conselleria de Sanitat Universal a Municipis de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament d’Alfarrasí va sol·licitar una ajuda per a la “Reforma del centre de Salut Ramón García-Noblejas Dávila d’Alfarrasí”

Mitjançant Resolució d’11 de juliol de 2018 de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública, per la qual es concedeixen les esmentades subvencions, es va concedir una subvenció de 100.000 € a l’Ajuntament d’Alfarrasí per a dur a terme les actuacions.

Gràcies a esta subvenció concedida per la Conselleria de Sanitat i Salut Pública es pot executar el projecte d’actuació en el consultori. El projecte preveu la substitució total de la coberta existent, el canvi d’accés al consultori per adaptar-lo a les condiciones d’accessibilitat, la substitució de la instal·lació elèctrica, de telefonia i d’incendis; a més a més, la substitució de la fusteria exterior d’alumini amb perfileria i “trencament de pont tèrmic”, una nova distribució dels interiors que amplien consultes i lavabs, la reposició de fals sostre, etc.

També s’ha tingut en compte la millora de l’accessibilitat amb un lavabo adaptat, a més a més, de l’eficiència energètica i les seues instal·lacions al que disposa el CTE-DB-SUA.

L’alcalde d’Alfarrasí, Federico Vidal declara: “Totes les reformes, executades en este projecte, van a repercutir directament en el benestar de les veïnes i veïns d’Alfarrasí, i aportarà una notable millora als professionals de la salut, que treballen en el consultori Doctor Garcia-Noblejas, així com un excel·lent ambient de treball, que va a incidir de manera positiva en la salut de tots. Cal agrair a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública l’esforç per millorar la salut dels pobles”.