Formulari de cerca

Moros i Cristians

Alfarrasí celebra les seues festes de Moros i Cristians, a partir de la segona setmana d'agost, en honor al Crist de l'Agonia, la Santa Cruz i a Sant Roc (patró d'Alfarrasí). Durant estos dies, Alfarrasí s'ompli de color amb múltiples actes festius que atrauen a la gent d'altres localitats i als veïns que, encara que ja no viuen en el municipi, aprofiten estos dies per a passejar pels nostres carrers i retrobar-se amb els amics de sempre.

Cada any, durant les festes de Moros i Cristians, tots podem disfrutar dels múltiples actes que se celebren, destasten entre altres la cavalcada humoristica, les tradicionals partida d'exhibició de pilota valenciana i la carrera ciclista d'Alfarrasí, els diversos sopars de germandat, el parc infantil, els concerts de les bandes de música en la Plaça Major, l'actuació de les millors orquestres, les desfilades de les comparses, l'Ambaixà de Moros i Cristians, el castell de focs artificials, etc.

I per descomptat, els actes principals, la baixada i pujada del Santíssim Crist de l'Agonia, la processó dedicada a la Santa Cruz, la processó dedicada a Sant Roc i a la Santa Cruz i l'entrada de Moros i Cristians.