El Polígon Industrial Oest d’Alfarrasí millora la seua zona verda amb l’ajuda de l’ IVACE
L'Ajuntament d’Alfarrasí va sol·licitar una ajuda per l’import de 94.801,66 €, pressupost que entrava dins del programa de millora d’infraestructures dels parcs empresarials.
11/12/2017

Dins de les ajudes convocades per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per a projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i servicis en els polígons, àrees industrials y enclavaments tecnològics; l’Ajuntament d’Alfarrasí va sol·licitar una ajuda per l’import de 94.801,66 €, pressupost que entrava dins del programa de millora d’infraestructures dels parcs empresarials.

El dia 13 de juny de 2017, la presidenta de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) va dictar la resolució per la qual es concedeix una ajuda de 66.361,15 €. Esta té per objecte l’execució del projecte “Millora paisatgística del Polígon Oest d’Alfarrasí”.

Cal tenir en compte que les actuacions subvencionades han sigut el cost d’execució de les obres i el cost de la redacció del projecte d’estes.

Amb este projecte, l’Ajuntament d’Alfarrasí pretén integrar el paisatge industrial en la natura, inspirant-se en el model de ciutats com Berlín i altres, on les extensions verdes s’integren en les urbanes.

L’alcalde d’Alfarrasí, Fede Vidal, afegeix al respecte: “La millora de zones verdes i la implantació de mesures saludables de mobilitat, com carrils bici i regeneració ambiental ajuda a millorar la vida de les persones, per a les quals treballem”.

El projecte contempla la creació de passarel·les de vianants, carril bici, regeneració paisatgística, ambiental i la conseqüent millora de la mobilitat urbana.

Tenint en compte a aquelles persones que treballen en el polígon i visitants, també es formarà una zona d’ombra amb taules i bancs que serviran per a menjar a l’aire lliure.

La zona verda situada en el Polígon Oest entre els Carrers Plantanova i la CV-620 prompte tindrà un renovador i ecològic aspecte gràcies a l’ajuda de l’IVACE.