Saluda Alcaldía
En un món immers en les tecnologies de la informació i la comunicació (TICs) estem tots i totes units mitjançant Internet.
 
Aquest llaç d'unió fa possible que el nostre poble, Alfarrasí, siga ben conegut per tot arreu del món gràcies al portal que mostrem.
 
Alfarrasí té una història amb unes arrels profundes. Cal saber que comptem amb paisans il·lustres, que van des del món dels bous, passant per músics, fins a erudits, metges, escriptors,...Tots ells amb el denominador comú: haver nascut i viscut al nostre poble.
 
Les nostres empreses són ben reconegudes, no sols a l'Estat Espanyol, també a Europa i tot el món. A més a més, comptem amb investigadors de prestigi mundial, artistes i una joventut que manté uns resultats escel·lents a nivell acadèmic.
 
El nostre terme municipal, està en sa majoria dedicat al conreu de l'agricultura, especialment arbres de fruit, així com oliveres i vinyes. Comptem amb dos paratges d'interés com són el Calvari i la Venta, entre altres, els quals cal visitar i gaudir.
 
Tenim unes tradicions molt arraigades, començant per "L'Angelet de la Corda" que reunix a un bon grapat de gent el Diumenge de Pasqua de matí a les 9, passant per les Festes Patronals i de Moros i Cristians, plenes de llum, fervor i color. El caràcter festiu de la nostra gent plasma en les associacions musicals, de danses, de cultura, així com la faceta esportiva que es manifesta en un club que aglutina als aficionats a l'esport.
 
Als veïns i veïnes vos demane que participeu en tot el que es propose des de les diferents associacions, així com l'Ajuntament. Entreu de tant en tant en el web, o poseu-vos-la de pàgina d'inici, per vore si n'hi ha novetats. La intenció és de que aquest portal siga una finestra interactiva on pugau consultar qualsevol tràmit administratiu, així com instrument de trasparència.
 
Tanmateix, per als que no ens coneixeu, espere que ho feu prompte ja que el poble té un encant molt especial, no sols pel que fa al seu terme i el casc urbà, sinò a a la gent que vivim en ell.
 
Finalment, vull dir que és per a mi un gran plaer servir des de la posició d'alcalde a Alfarrasí i intentar que siga un bon lloc on viure el dia a dia i ple de futur.
 
 
 
 
Federico Vidal Martínez
 
Alcalde d'Alfarrasí
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31